Hastanemizde görev yapan Manevi Danışmanımız Yasin İPEK hastane İdari personeline ve hastalarımıza aşura ikramında bulundu.
17 Temmuz 2024

MANEVİ DANIŞMANIMIZDAN DOÇ. DR. İSMAİL KARAKUYU DEVLET HASTANESİNDE AŞURA İKRAMI
Simav İlçe Müftülüğümüz personeli olup, Simav Devlet hastanesinde görev yapan Manevi Danışmanımız Yasin İPEK hastane İdari personeline Aşura ikramında bulundu.
Yapılan etkinlikte Yasin İPEK “Hastane yönetimine ve çalışma arkadaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Amacımız, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek, çalışan personelle iç içe olabilmektir.
Paylaşma kültür ve kardeşliği yaşanan etkinlikte hep beraber olmaktan mutlu olduk” dedi.
Doç. Dr. İsmail Karakuyu devlet hastanesi Başhekim yardımcısı Elif Ceylan "Muharrem ayının tüm halkımıza bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini temenni ederim. Aşura gününde bizlere aşura ikramında
bulunan Simav İlçe Müftülüğüne, Simav Devlet Hastanesi Çalışanları adına teşekkürler ederim” dedi