23 Aralık 2021

Bebek Dostu Hastane ünvanına sahip olan hastanemiz Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Anne Dostu Hastane ünvanını da almaya hak kazanmıştır. Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Çakır, Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü ve Uzman Erdal Demir, Hastane Yönetimimizi, Kadın Doğum Hastalıkları Uzman Hekimimizi ve Kadın Doğum Servisi Çalışanlarımızı tebrik edip özverili çalışmalarımız için teşekkür ettiler. Nazik ziyaretleri için Kütahya İl Sağlık Müdürümüze ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz.
Hastane Yönetimi